Over ons

Uw tuin, al 36 jaar onze zorg

De tuin is een belangrijke plek van uw woning of bedrijfspand. Het is een plek om naar te kijken, te beleven of in te werken. Kortom een plek om te ontspannen en te genieten. Hovenier Sjef Hagen helpt u om de tuin onderdeel te maken van uw thuis of bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven.

Sjef-Hagen-hovenier-over-ons

Passie voor groen

Hoeveel tijd heeft u over voor uw tuin? Samen met u creëren we een tuin die het beste aansluit bij uw wensen en het budget. Wij koppelen jarenlange expertise aan de nieuwste trends. 

Daarmee kunnen we u deskundig advies geven over zaken als indeling, onderhoud, snoeien en materiaalkeuze. Met een team ervaren vakmensen, een praktische instelling, en modern materiaal en machines zorgen we ervoor dat u elk seizoen kunt genieten van uw tuin.

Sjef-Hagen-geschiedenis

Het allereerste begin

“In 1984 is het hoveniersbedrijf gestart. Ik ben begonnen met tuinonderhoud en heb dat uitgebreid met tuinaanleg en tuinontwerp. Groen is altijd een passie geweest en gebleven. Ik zie het hoveniersvak als een ambacht. Wat ons typeert? Creativiteit, oog voor detail, kennis van zaken, makkelijk toegankelijk, een vast aanspreekpunt, ontzorgen en enthousiasme.” 
- Sjef Hagen

Sjef-Hagen-beeldmerk

Duurzaam denken en doen

Als hoveniersbedrijf zijn we altijd bezig met groen. We zijn ons bewust van onze leefomgeving en daarom is duurzaamheid voor ons een belangrijk thema. 

Zo scheiden we de verschillende stromen afval. Door bijvoorbeeld het groenafval zo goed mogelijk te scheiden, kan dit verwerkt worden tot kwalitatief goede compost. Ook spannen we ons in om energieneutraal te worden.

Sjef-Hagen-hovenier-tuinonderhoud-05

Wil jij ook in het groen werken?

Als hovenier heb je een zeer afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Wil jij aan de slag als hovenier? 

Informeer bij Hovenier Sjef Hagen naar de mogelijkheden. Wij bieden stagiairs en zij-instromers de kans om in de praktijk en met gerichte opleidingen het vak te leren. Interesse? Neem contact met ons op.

VHG-logo

Kwaliteit gegarandeerd

Hovenier Sjef Hagen is aangesloten bij branchevereniging VHG. 

Dat biedt u de zekerheid dat u zaken doet met een erkend groenprofessional en betekent dat de kwaliteit gegarandeerd is.

Sjef-Hagen-hovenier-over-ons-team

Ons team

Het team van Hovenier Sjef Hagen bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide en gedreven vakmensen met een passie voor groen.

Onze voorwaarden

Hieronder kunt u onze leveringsvoorwaarden voor zowel consumenten als de zakelijke markt vinden.

  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_123
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_030
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_042
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_134
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_040
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_156
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_039
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_001
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_124
  • 211_2020_Sjef_Hagen_website_085

Meer weten?

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wij beantwoorden graag uw vragen of maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek.
sjef-hagen